Werken aan structurele verbetering

Engineering is vernuft en slimheid in het ontwerpen van comfort in de uiterlijke wereld. Ingeneering is de wijsheid en methoden voor het ontwerpen van welzijn in de innerlijke wereld. Ingeneering is daardoor de tegenovergestelde richting van engineering: de wetenschap van innerlijk functioneren.

Incresco verzorgt trainingen op open inschrijving en aanvraag. Daarnaast zijn er ook in-company mogelijkheden om leiders, managers en medewerkers te introduceren tot de technolgie van ingeneering.

Ingeneering®: de technologie van innerlijk functioneren

Technologieën voor het ontwerpen van innerlijk welzijn

Ons functioneren wordt gekenmerkt door een ondeelbare drie-eenheid van denken, voelen en gedragen. Zij worden gesymboliseerd door het hoofd, hart en handen. Het zijn de drie dimensies van geest, spraak en lichaam.

1. De technologie van presteren

Het leren van de principes van het leven en er je voordeel mee doen. Dit gaat over het ervaren van moment-tot-moment. Het managen van je gemoedstoestand.

3. Het pad van zelfontplooiing

Het vormgeven van jouw unieke bestemming en de weg naar grootsheid. Dit gaat over het maken van aanpassingen op het levenspad. Het sturen van jouw levensrichting.

2. De wijsheid van vervulling

Het beïnvloeden van jouw innerlijke blauwdruk en het leven betekenis geven. Dit gaat over de invloeden op de lange-termijn. Het gebruiken van jouw diepste drijfveren.

Workshops van Incresco

Maak kennis met de kerntechnieken en technologieën van Ingeneering in toegankelijke ééndaagse introductieworkshops. Eerst kennis maken door direct zelf te ervaren, daarna kiezen voor verdieping en volledige transformatie middels een retreat-opleiding of intensive-opleiding.

Workshopdag

Innerlijk Functioneren; Ingeneering® (in één dag)

De 3 onzichtbare (innerlijke) factoren van ons functioneren welke de kwaliteit van ons ervaren en leven op elk moment bepalen.

Het ontwikkelen van de ondeelbare 3-eenheid van:
Denken – Voelen – Gedragen

Workshopdag

Mind & Meditation Ingeneering® (in één dag)

Hét gebruiken en ontwikkelen van de innerlijke kwaliteiten van de geest.

Het verbinden en versterken van de 3 body-mind aspecten:
Visualisatie – Ademhaling – Houding

Workshopdag

Breath & Mindfulness Ingeneering® (in één dag)

Hét ontketenen van de transformerende kracht van onze ademhaling.

Het cultiveren van de 3 innerlijke kwaliteiten middels ademhaling:
Concentratie – Ontspanning – Inzicht