• Alles over Incresco
 • Visie - Missie - Methode
 • Betekenis van Incresco

Life:

Het belang van levensprincipes en innerlijke kwaliteiten communiceren en verspreiden middels voorlichting en bewustwording.

Education:

Het overbrengen van de essentiële technologieën van innerlijk functioneren middels opleiding, training en coaching.

Center:

Het expertisecentrum in het vinden van nieuwe manieren om oude wijsheden uit te drukken om deze toegankelijk en toepasbaar te maken.

Waarom Incresco?

Ben jij op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht; maar vooral geïnteresseerd in het eigen maken van eeuwenoude (bewezen) wijsheid? Dan is dit dé plek voor jou! Incresco is een opleidings- en kenniscentrum voor onmisbare levensvaardigheden. Wij zijn volledig gericht op persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en spirituele transformatie. Dit doen wij door nieuwe manieren te vinden om oude (oosterse) wijsheden toegankelijk en toepasbaar te maken.

Leren bij Incresco

Leren bij Incresco betekent je eigen ongelimiteerde potentieel volledig tot groei te brengen voor een uitzonderlijk leven. Leren is iets buitengewoons; het brengt ons dichter bij het realiseren van ons ongelimiteerde potentieel. Dit is iets geheel anders dan het verzamelen van en ‘intellectuele’ kennis. Intellectuele kennis is gemakkelijk omdat het een overdracht is van datgene wat bekend is. Leren is een beweging vanuit het bekende naar het onbekende; toegepaste kennis om bekend te geraken met authentiek ervaren. Dit proces start door te durven vragen en te onderzoeken. Vragen stellen creëert groei, antwoorden creëert beperkingen. Incresco leert je hoe je leert, een vaardigheid dat een leven lang meegaat!

Opleiding, scholing en training

Moderne educatie gaat voornamelijk over het ontwikkelen van het intellect. Op school wordt er doorgaans intellectuele kennis overgedragen zonder de onmisbare levensvaardigheden en gereedschappen aan te leren. Het ontdekken en toepassen van de unieke menselijke intelligenties is een heel ander soort educatie. Dit is de integratie van intellect en intelligentie; de toegepaste ontwikkeling van geest en lichaam. Educatie wordt hierdoor niet simpelweg het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vlam. Mensen worden daardoor niet voorbereid op het leven; zij worden vaardig in het omgaan met het leven en alle bijbehorende facetten. Incresco leert je om hoofd, hart en handen met elkaar te integreren, voor een leven vanuit balans.

Het DNA van Incresco

Invloed verkrijgen op onze gedachten, gevoelens en lichaamshouding om werkelijk blijvende resultaten te behalen begint met bewustwording. Van hieruit kan er blijvende verandering, verbetering en ontwikkeling worden gerealiseerd welke gebaseerd zijn op eeuwenoude bewezen filosofieën, principes en technieken van gedragsmatige oorzaak & gevolg. De verbinding tussen wijsheid en praktische toepasbaarheid in de hedendaagse tijdsgeest maakt de methodiek welke Incresco gebruikt effectief in het behalen van duurzame en blijvende resultaten.

Visie

Iedereen heeft ongelimiteerde vermogens en potentieel welke op elk moment kunnen worden aangesproken en ontwikkeld.

Missie

“Onze missie is de onmisbare levensvaardigheden over ons innerlijk functioneren toegankelijk te maken. Zo inspireren wij mensen zichzelf te ontwikkelen om zo persoonlijk het verschil te maken.”

Bewust kiezen voor persoonlijke ontwikkeling en verbetering

Incresco is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, life skills, leiderschap, spirituele groei en meditatie. Het is dé plek voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor het in balans brengen van lichaam en geest. Menselijke intelligentie is uitzonderlijk en biedt de mogelijkheid tot het produceren van uitzonderlijke resultaten. Iedereen heeft ongelimiteerde vermogens en potentieel welke op elk moment kunnen worden aangesproken en ontwikkeld.

Incresco verzorgt training, coaching en consulten voor blijvende verandering, ontwikkeling en verbetering. Bewustwording staat centraal waardoor er inzicht wordt verkregen in het belang van focus, de kracht van emoties en gebruik van het lichaam. Door het ontwikkelen van de volledige menselijke dimensies op mentaal, emotioneel en fysiek gebied wordt er toegang verkregen tot ongelimiteerd menselijk potentieel. Het is daarom dat persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en potentieel-ontwikkeling centraal staan bij Incresco.

De betekenis van Incresco: het ‘groeien in’

Het woord Incresco is Latijn en wordt ook gebruikt in de Italiaanse taal. Het stamt af van het woord cresco wat afhankelijk van de context verschillende betekenissen heeft:

 • Komen te worden

 • Zichtbaar worden, ontstaan uit, verschijnen, voortkomen

 • Toenemen, stijgen, groeien, gedijen, vermeerderen, aangroeien

 • Incresco betekent dus zoveel als het ‘groeien in’, ‘toenemen’, ‘uitbreiden’. Het ‘groeien in’ weerspiegelt absoluut het hart van de kernactiviteit: het ‘groeien in’ en ‘worden van’ de beste versie van jezelf om zo meer kwaliteit, betekenis en voldoening in het leven te realiseren.

  Incresco Revolutionized_Flavicon_Shade

  Het logo van Incresco

  Het groeien in het worden van je beste zelf wordt karakteristiek uitgebeeld door een zaadje wat ontkiemt en uitgroeit in een boom welke prachtige vruchten afgeeft. Het logo van Incresco symboliseert daardoor het worden van alles dat je kan zijn.

  Het zaadje bevat in essentie alle eigenschappen die het nodig heeft om uit te groeien tot alles wat het kan zijn. De reeds ontstane bladeren staan voor de doorgemaakte ontwikkeling tot nu toe. De kleine bladeren die beginnen uit te groeien symboliseren de potentie van de toekomstige ‘vruchten’ die grotendeels door keuze kunnen worden bepaald.

  Heb je een vraag of wil je een intakegesprek?

  Maak een terugbel afspraak met Incresco.

  Bel mij terug