Inspiratie

Inspirerende educatie betekent: leren = leuk!

Het ontwikkelen van jezelf is een van de grootste bronnen van gelukkig zijn. Er is altijd de mogelijkheid om weer iets nieuws te leren. Dit proces is constant in beweging en is voornamelijk een geweldig avontuur. Kijk maar naar kinderen, zij laten zien dat leren absoluut geweldig leuk is!

Immersie

Innerlijke ontwikkeling betekent: verandering = gemakkelijk!

Het veranderen van jezelf is de basis voor verbetering en jouw kwaliteit van leven. En iedereen is in staat te veranderen! Het is een natuurlijk onderdeel van het leven en net zo gemakkelijk als ademen. Wanneer je beseft dat je op elk moment in staat bent je ervaren te veranderen, is niets onmogelijk.

Integratie

Integrerende transformatie betekent: integreren = mogelijk!

Het transformeren van jezelf is het maximaliseren van jouw aangeboren potentieel. Iedereen bezit namelijk van nature alle intrinsieke kwaliteiten die ontwikkeld kunnen worden. Vandaar dat integratie gemakkelijk te realiseren is wanneer je begrijpt hoe je jouw potentieel volledig kan benutten!

Het is de samenwerking en versterking van I3 wat voor onvoorstelbare blijvende verandering zorgt

Leren is voor ons iets natuurlijks. Het is een ontdekkingsreis van bewustwording om jezelf in staat te stellen bewezen technologieën in de praktijk te brengen. Wij vinden dat leren stimulerend, bekrachtigend en vooral leuk dient te zijn! Het vanuit plezier zelf ervaren dat je staat bent jezelf op allerlei verschillende manieren gemakkelijk kan veranderen en vormgeven zoals je wenst is een inspirerend proces. Dat is waar de 3 I’s van inspiratie, immersie en integratie voor staan. Want het met plezier leren en jezelf kunnen veranderen inclusief het geleerde gemakkelijk en direct in je eigen systeem te integreren is de unieke driepoot van onze opleidingsfilosofie. Zo wordt jarenlange ontwikkeling en eeuwenoude bewezen wijsheden gecomprimeerd in dagen voor maximaal resultaat!