Mag ik een artikel terugsturen en zo ja, hoe werkt dat?

Retouren:

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien (14) dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van het sluiten van de overeenkomst. Indien u het artikel wilt retourneren, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit zo spoedig mogelijk (uiterlijk veertien dagen na ontbinding) terugbetalen. U krijgt de eventuele verzendkosten van de heenzending ook teruggestort.

Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen of u heeft aangetoond ze te hebben verstuurd. Er kunnen nog kosten in rekening worden gebracht als u het product beschadigd heeft. Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan heeft u na uw melding nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Een e-book is na het downloaden uitgesloten van retour gezien de aard van het artikel. U kunt de aankoop van een e-book wel herroepen, mits u dat doet voordat u het bestand daadwerkelijk heeft gedownload. Op de downloadpagina van het e-book staat dit nogmaals aangegeven. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Wilt u een product retour sturen?
Download het retourformulier herroeping en stuur dit ingevuld per post of e-mail naar ons toe. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij contact met u op. U ontvangt dan per e-mail een korte instructie voor het retour zenden en u ontvangt ook het retouradres.

Retouradres:
Incresco
Eierlanden 38
1274 CT  Huizen

Retourneren van een pakket naar Incresco

Als je een pakket hebt ontvangen maar deze binnen de 14 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden wilt retourneren; lees dan de onderstaande instructies over hoe het retourproces werkt.

Instructies voor het retour sturen van een pakket:

  1. Stuur ons via info@incresco.nl een e-mail met het verzoek tot retourneren van de bestelling. Wij sturen jou vervolgens een e-mail met de retourneer-instructies.
  2. Open de link in de e-mail die je hebt ontvangen.
  3. Volg de aanwijzingen op in de e-mail. Bij ons zijn retourzendingen op eigen kosten. Vandaar dat je hiervoor om het pakket online te frankeren eerst dient te betalen via iDeal waarna je het retouretiket kan downloaden.
  4. Open en print het etiket.
  5. Plak het etiket op het pakket. U kunt dit ook dubbelvouwen of uitknippen, als de gehele A6 maar zichtbaar is, zie hier een voorbeeld van hoe dit etiket er uit dient te zien.
  6. Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL punt. Kijk hier voor een service punt bij jou in de buurt. Er is al voor de zending betaald, je hoef het dus alleen nog maar af te geven. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.
  7. Incresco verwerkt de retourzending en de restitutie vervolgens binnen 14 dagen.

Heeft u geen retourlink ontvangen maar wilt u het pakket wel retourneren? Neem dan contact met ons op via info@incresco.nl met het verzoek tot retouren. Wij sturen je dan een e-mail met de instructies.