Het onmisbare boek voor het creëren van innerlijk welzijn

Volledige introductie

Dit boek is een volledige introductie tot de hoofdzakelijke leerstellingen binnen het boeddhisme over de werking van onze geest. Dit biedt een algeheel beeld van wat er in de literatuur beschikbaar is over ons innerlijk functioneren gebaseerd op een 2500 jaar oude traditie.

Effectief 608 pagina’s zelfstudiemateriaal

Complete samenvatting

Het is een compleet overzicht van de werking van onze geest, gebaseerd op boeddhistische filosofie. Daarnaast bied het een volledige samenvatting van de structuur van het boeddhistische pad met de noodzakelijke diepgang.

Met 400+ Sanskriet termen

Uitgebreid naslagwerk

Alle kernleerstellingen zijn aan elkaar geschreven als een gegradeerd overzicht van het boeddhistische pad. Daarnaast kan middels de index en inhoudsopgave het boek gebruikt worden als encyclopedie voor het opzoeken van specifieke leerstellingen.

Met 2700+ index zoektermen

Ingeneering

De technologie van ons innerlijk functioneren en welzijn

Auteur: Benjamin Wennink

Uitgever: Incresco Life Education Center

Nederlandstalig | 696 pagina’s | 978-90-827154-0-8 | Juni 2017

Tegenwoordig zijn er vele filosofieën, stromingen, tradities, methoden, enzovoorts die in mijn beleving allemaal hetzelfde nastreven en als het ware zijn voortgekomen uit dezelfde ‘vijver’. Echter, het werkelijke fundament waar al deze methodes, technieken en praktijken op gebaseerd is, zijn (letterlijk) verloren gegaan in de vertaling en aanpassing voor en door de Westerse maatschappij. Veel van de potentie van de technologieën van ons innerlijk functioneren en welzijn blijven hierdoor onbenut.

Ingeneering® gaat over ons innerlijk functioneren; onze innerlijke dimensie en kwaliteiten. Engineering is de studie en wetenschap van de uiterlijke wereld. Ingeneering is het tegenovergestelde: de wijsheid en methoden van onze innerlijke wereld; onze geest. Dit is het omdraaien van onze kijk- en focusrichting van ‘buiten’ naar ‘binnen’. Uiteindelijk zijn onze innerlijke vaardigheden doorslaggevend in het bepalen van ons ervaren op elk moment.

Maar nergens op school of later in het leven wordt ons geleerd hoe wij dit kunnen beïnvloeden en ontwikkelen. Ingeneering benut de aangeboren werking en het functioneren van onze ‘geest’ voor het bereiken van diepgaande en blijvende (persoonlijke) transformatie. Het is gebaseerd op de eeuwenoude bewezen Oosterse (boeddhistische) wijsheden en tradities. Het adresseert elk aspect van menselijk welzijn – van lichaam, spraak en geest tot ons fundamentele basisfunctioneren.

Wat is ingeneering?

Ingeneering is de technologie van innerlijk functioneren. Engineering is vernuft en slimheid in het ontwerpen van comfort in de uiterlijke wereld. Ingeneering is de wijsheid en methoden voor het ontwerpen van welzijn in de innerlijke wereld. Het is de wetenschap van innerlijk functioneren en welzijn.

De werking en het functioneren van de geest wordt gebruikt voor diepgaande en blijvende (persoonlijke) transformatie. Het omvat de methoden en wijsheden vanuit de eeuwenoude oosterse (boeddhistische) tradities. Deze zijn op basis van persoonlijke overlevering en ervaring toegankelijk gemaakt in het hier en nu. Het adresseert elk aspect van menselijk welzijn – van lichaam, spraak en geest en ons fundamenteel basisfunctioneren.

Over de auteur

Ing. Benjamin Wennink

Ingenieur (BEng.) & Facilitator voor inspiratie,
transformatie en coaching

“Mensen helpen de kwaliteit van ervaren te verbeteren en blijvende resultaten te behalen voor een uitzonderlijk leven!”

Een korte biografie

Benjamin Wennink wordt op 4 juni 1990 geboren in Naarden. Na de havo studeert hij Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar behaalt hij zijn ingenieursdiploma in 2011. Gedreven door zijn natuurlijke fascinatie voor menselijk functioneren begint hij een zelfstudie naar de werking van het innerlijk (de geest). Zo is hij van richting veranderd; van engineer naar ingeneer. De interesse en hobby van persoonlijke ontwikkeling heeft geleid tot het oprichten van Incresco Life Education Center in 2012.

Hier is Benjamin is een facilitator voor inspiratie, transformatie en coaching. Hij verzorgt opleidingen, workshops en (life) coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, en innerlijk functioneren. Om zo mensen te inspireren zichzelf verder te ontwikkelen en daarmee persoonlijk het verschil te maken.

Zijn missie is zich in te zetten om de wijsheid en technologieën over ons innerlijk functioneren in de huidige tijd toegankelijk te maken. Zo heeft zijn vijfjarige zelfstudie geleidt tot het publiceren van het boek “Ingeneering; de Tibetaans-boeddhistische technologieën van ons innerlijk functioneren en welzijn.

Hét opleidingscentrum voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Het bestelproces

Bestelling plaatsen

Voer uw gegevens in om een of meerdere exemplaren van het boek te bestellen. Hierna ontvangt u direct een automatische e-mail bevestiging van uw bestelling.

Betaling voldoen

Na het aangeven van uw betalingsvoorkeur wordt u naar de beveiligde betalingsomgeving geleid. Door uw bank te selecteren kunt u het bedrag per iDeal betaling voldoen. U krijgt vervolgens een email wanneer de bestelling is verwerkt samen met de factuur.

Levering per post

Wanneer wij genoeg boeken op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling direct verwerken en versturen. Mocht dit niet zo zijn dan dient het boek eerst bij onze leverancier besteld worden. De levertijd voor een herdruk bedraagt ongeveer 5 weken.

Direct bestellen

Hardcover